Bezoekadres

Vierlinghstraat 3

4251 LC Werkendam

Postadres

Postbus 144

4250 DC Werkendam

Factuuradres

factuur@vanhultenbv.nl

Contact

T: +31 (0)183-500468

E: info@vanhultenbv.nl

Neem contact op

 

Van Hulten Verhuur

Wij houden ons bezig met o.a. de verhuur van binnenklimaat en energie

Van Hulten is een onderneming, die is ontstaan nadat Capani Handelsonderneming B.V., gevestigd te Werkendam eind 2010 de onderneming van Van Hulten te Veghel, betreffende de verhuur van binnenklimaat heeft voortgezet.

Van Hulten te Veghel was meer dan 30 jaar actief in de verhuur van binnenklimaat en heeft zijn naam waargemaakt in deze branche.

Capani Handelsonderneming B.V. hield zich voornamelijk bezig met handel en verhuur van o.a. energie, hoogwerkers, heftrucks, toiletwagen en koelcontainers.

De krachten zijn nu gebundeld en door de jarenlange ervaring in de diverse activiteiten zijn wij in staat om u een totale oplossing te bieden zeker voor wat betreft de verhuur van het binnenklimaat en energie.

Weer Werkendam

°C

Vochtigheid: %

Wind: m/s

Verhuur mobiele verwarming en mobiele airco

Want dat wij het klimaat niet in de hand hebben, merken we allemaal aan het wisselvallige weer in Nederland. Van regen naar zonneschijn en van hitte naar ijzige kou in een oogwenk. Voor niemand is dit een onbekend fenomeen. Van Hulten zorgt er voor dat u het klimaat voor de meest geschikte loopduur wel in de hand hebt. Wat het weer buiten ook doet, binnen zorgt Van Hulten voor de gewenste situatie. Oplossingen voor onder andere evenementen, de industrie, directe werkomgevingen en bederfelijke waren worden snel, vakkundig en op maat geïnstalleerd. Bij Verwarmen of Koelen vindt u meer informatie en bij Verhuur diverse mogelijkheden.

Verhuur aggregaten

Mocht u behoefte hebben aan (tijdelijke) stroomvoorziening, is het belangrijk dat u het type generator huurt, die het beste bij uw past en met de juiste hoeveelheid vermogen. Als het nu gaat om kleine aggregaten of de gehele stroomvoorziening voor grote projecten. Van Hulten B.V. geeft u advies op maat. Bij Energie vindt u meer informatie en bij Verhuur diverse mogelijkheden.

Verhuur materialen

Naast de verhuur van binnenklimaat en energie heeft Van Hulten nog diverse andere materialen in de verhuur met name: heftruck, hoogwerker, koelcontainer, toiletwagen, compressor, bouwdroger, terminal truck. Ga naar Verhuur voor het overzicht van de verhuurmaterialen. Mocht u iets anders willen huren, neem Contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

© 2024 Van Hulten Verhuur | Ontwikkeld door CEB Online - Alle rechten voorbehouden